Om Foldby Huse

Bag vores projekt Foldby Huse, som står foran at ville bygge 16 huse, står firmaet PEJS FH Aps. Firmaet er vokset ud af en personkreds, som dels er lokal forankret og dels har interesse i langsigtig investering. Det lokale islæt er repræsenteret ved Frantz Jensen og Ejner Knudsen.

huset

Ideen opstod i snakke omkring Foldbys udvikling, hvor temaer som Finanskrise, Fastlåst boligmarked, Generations boliger, Attraktive boliger, Korsholm Skole, Langsigtig pensionsprojekt, var noget der optog os.
Det spændende har været at samle kompetencer bredt og samtidig få skabt en økonomisk platform, der flytter projektet fra tanke til handling. PEJS FH ønsker at bygge tidssvarende boliger, der forsøges solgt, alternativt udlejet.
Vi startede med at bygge 2 huse, og havde en ambition om at nå de 16 huse i slutningen af 2015. Vi var færdige Maj 2015.

kornmark

I disse år hvor de finansielle forhold er blevet mere begrænsende for boligbyggeri end tidligere, er vi stolte af at kunne præsentere et projekt hvor risikoen for dig som køber er 0. Vores metode er helt enkel. Vi bestiller først et hus når vi har pengene til at fianciere det 100%. Alt betales kontant. Det betyder at vores leverandører er 100% sikker på at få sine penge. Det betyder samtidig at alt der igangsættes også færdiggøres. Det giver tryghed og sikkerhed for alle.

plantegning

Til opførelse af husene er vi igen stolte af at kunne præsentere et firma med faglighed, ekspertise og et drive som er helt unikt, nemlig Milton Huse A/S. Vi har fundet sammen i et fælles mål om at udvikle og lave attraktive boliger og områder. Læs mere om Milton Huse A/S her.

milton a/s logo